Pretparken zijn natuurlijk gesloten met het coronavirus, zo ook de Efteling. Dat dit hele mooie dronebeelden kan opleveren, lieten hobbyisten al eerder zien. Nu komt de Efteling zelf met een speciale en uitgebreide dronevideo waarin je door het hele park vliegt.

Dronebeelden

Nu pretparken dicht zijn door het coronavirus, is het aantal activiteiten sterk bepekt. Vanuit de Efteling is daardoor besloten om een officiële dronevideo te maken voor het park. Onderstaande dronebeelden laten zien hoe verschillende attracties er uit zien zonder de drukte die normaal zo gewoon is rond deze tijd bij de Efteling.

Attracties

In de video zien we een aantal bekende attracties voorbijkomen. Denk hierbij aan achtbanen als de Python, de diverse sprookjes in het Sprookjesbos en de Villa Volta. Deze populaire bestemmingen voor een dagje uit liggen er nu maar kaaltjes bij. Het is nog niet bekend hoe lang de Efteling gesloten blijft.

Illegaal

Eerder verschenen er al dronebeelden van het verlaten park, gemaakt door hobbyisten zonder vergunning. Dit is echter nog altijd illegaal. Controleer altijd de droneregels voordat je gaat vliegen.

Bron: Efteling

0 Reacties

    Plaats een reactie