Parrot, dé droneleverancier van Europa en softwareplatform Survae gaan de samenwerking aan. Via het SDK-programma van Parrot gaat men aan de slag om de ANAFI en ANAFI Thermal drones te voorzien van een nieuw interactief mapping-systeem.

Interactieve mapping

Parrot en Survae kondigden onlangs een samenwerking aan om professionele drone-beelden te koppelen aan interactieve mapping-technieken. Via het platform van Survae worden alle gegevens automatisch verbonden met een kaart en een tijdlijn en wordt elk frame van de video en afbeeldingen gelokaliseerd, voorzien van datum en tijd. Met de visuele zoekmachine van het bedrijf kunnen gebruikers snel relevante gegevens vinden en video's of afbeeldingen bekijken vanaf elk punt op de kaart.

Parrot en Survae kondigen samenwerking aan voor interactieve mapping-techologie

Parrot ANAFI

De ANAFI en ANAFI Thermal drones van Parrot zijn al tijden populair onder professionele en zakelijke dronepiloten. Naast de ingebouwde 4K HDR-camera van de ANAFI integreert de ANAFI Thermal ook een FLIR thermische sensor - waardoor werkende professionals gemakkelijk thermische en visuele metingen kunnen vastleggen voor snellere responstijden, samen met hogere precisie en efficiëntie.

Survae

Survae is een cloud-based platform dat video-, afbeeldingen- en sensorgegevens op interactieve kaarten en tijdlijnen vastlegt. Dit biedt bedrijven en professionals een geografische context om gegevens te organiseren, zodat deze eenvoudig kunnen worden gevisualiseerd en onderzocht. Zo kan men op heldere wijze nieuwe inzichten verkrijgen op gebieden als inspecties en bouwplaatsonderzoeken.

Gratis testaccount

Om de samenwerking te starten, biedt Survae voor een beperkte tijd een gratis testaccount aan voor alle gekwalificeerde Parrot ANAFI enterprise- en overheidsgebruikers. ANAFI-gebruikers kunnen zich aanmelden op www.survae.com/parrot en vervolgens visuele en thermische video's en foto's slepen en neerzetten om de gegevens in kaart te brengen in Survae.

Bron: Parrot

0 Reacties

    Plaats een reactie