In Nederland lijkt men het coronavirus de laatste tijd een stuk serieuzer te nemen, zo ook de bevolking. In mooie dronebeelden wordt goed geschetst hoe verlaten sommige locaties er nu bij liggen doordat de mensen verstandig thuis blijven.

Dronebeelden

Nu meer landen over de hele wereld mensen aansporen om thuis te blijven om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen, kan Nederland niet achterblijven. Dat levert echter ook mooie plaatjes op. Onderstaande dronebeelden laten zien hoe verschillende locaties zo goed als verlaten lijken nadat ons land in 'intelligente lockdown' is gegaan.


Locaties

In de video zien we een aantal bekende locaties voorbijkomen. Denk hierbij aan pretparken als Julianatoren in Apeldoorn of Safari Park Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Deze populaire bestemmingen voor een dagje uit liggen er nu maar kaaltjes bij. Het centrum van s-Hertogenbosch en Amsterdam Airport Schiphol komen ook nog even voorbij.

Telegraaf

De beelden zijn geschoten door een medewerker van de Nederlandse krant De Telegraaf. Door de coronacrisis zijn veel (normaal) drukke locaties in Nederland nu compleet uitgestorven. Met een drone en een camera is een van de cameramensen het land doorgetrokken om verschillende van die locaties te bezoeken.

Bron: De Telegraaf

0 Reacties

    Plaats een reactie