Nu meer landen over de hele wereld mensen aansporen om thuis te blijven om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen, laten dronebeelden zien hoe Parijs bijna verlaten lijkt doordat het land in lockdown is gegaan.

Bijna verlaten

Het Franse mediaplatform Veuer heeft beelden van drones geüpload naar YouTube die laten zien hoe leeg Parijs momenteel is door de verregaande lockdown waarin Frankrijk zich verkeert. Normaliter ontzettend drukke plaatsen als de Arc de Triomphe en de Eifeltoren liggen er nu vooral rustig bij.

Attracties

De beelden tonen een toeristische hotspots in de Franse hoofdstad die bijna volledig leeglopen door een landelijke afsluiting opgelegd door de Franse premier Macron. Fransen mogen enkel nog naar buiten voor essentiële zaken als boodschappen. Wel hoeven burgers in tegenstelling tot andere landen in lockdown momenteel geen huur te betalen.

Veuer

De dronebeelden zijn geschoten door het Franse mediaplatform Veuer en tonen de impact van de coronamaatregelen in de Franse hoofdstad. De situatie lijkt daar qua social distancing voorlopig op orde. Het is nog niet bekend hoe lang de maatregelen omtrent het coronavirus nodig zullen zijn.

Bron: Veuer

0 Reacties

    Plaats een reactie