Autel liet onlangs weten dat de langverwachte EVO 2 drone nog steeds op koers ligt voor een release in maart. Het coronavirus zou slechts geringe vertraging hebben opgeleverd.

Vertraging

Veel bedrijven kampen met vertragingen door het Coronavirus. Autel Robotics laat in een statement richting dealers weten dat de Autel EVO 2 drone nog steeds op koers ligt voor een release in maart. Deze komt in drie verschillende variaties, waaronder een versie met 8K video en een thermische camera-optie.

Autel EVO 2

De Autel EVO 2 is de opvolger van de Autel EVO. Waar de eerste EVO drone de tegenhanger was van de DJI Mavic Pro, gaat de EVO 2 de strijd aan met de Mavic 2 Pro drone. De belangrijkste wapenfeiten van de EVO 2 zijn de nieuwe technische specificaties en het opvouwbare formaat. De duurste versie heeft zelfs een dual-sensor gimbal met 8K videocamera én een thermische camera.

Autel EVO 2 nog steeds op koers voor release in maart

Coronavirus

"Met de ongelukkige timing van het coronavirus was ook onze fabriek vertraagd, maar momenteel draaien we weer productie. Ons doel was om EVO II in maart uit te brengen en we liggen nog steeds op koers hiervoor.", valt te lezen in het statement van Autel aan dealers. "Hoogstwaarschijnlijk zal de EVO II in de tweede helft van de maand te koop zijn. De EVO II Pro en Dual volgen slechts een paar weken later"

Bron: Autel via DroneDJ

0 Reacties

    Plaats een reactie