Er waren dit jaar weer allerlei interessante snufjes te vinden op de CES in Las Vegas. Een van de opvallendste was de Power Egg X. Deze stationaire camera kan namelijk in een drone veranderen, en weer terug.

Power Egg X

PowerVision presenteerde tijdens CES zijn nieuwste product: de PowerEgg X. Het gaat hier om een stationaire camera, een camcorder en een drone in één. Een vrij unieke combinatie en daarnaast kan deze ook nog opstijgen vanaf het water. Met een vliegtijd van 30 minuten en 4K video met 60 frames per seconde staat het hybride apparaatje ook op technisch vlak zijn mannetje.

Drone

De PowerVision Power Egg X is een waterdichte camera met een vliegtijd van 30 minuten. Hij neemt op in 4K video met 60 frames per seconde. De camera heeft een 1 / 2.8 ″ sensor die ook foto's schiet van 12 MP. Hij kan een snelheid behalen van 30 kilometer per uur, is waterdicht en daarnaast ook opstijgen vanaf het water.


Functies

De PowerVision PowerEgg X kan worden gebruikt als een handheld camera dankzij de verwijderbare armen, die ook de levensduur van de batterij tot drie en een half uur verlengt. Moderne functies als gezichtsherkenning, het volgen van personen en verschillende quickshot-modi zijn ook aanwezig. De TikTok generatie kan tenslotte stemgeluiden over opgenomen beelden dubben met behulp van de mobiele app en bewegingsbediening.

Kopen

Voor wie de PowerEgg X kost wil importeren, kost deze in de Verenigde Staten zo'n $ 899. Voor dat geld krijg je de camera, drone-armen, één batterij, afstandsbediening, extra propellers, camerariem en een cameratas. De Wizard-versie, met waterdichte behuizing en speciale waterlandingspads, kost $ 1,249.

0 Reacties

    Plaats een reactie