Ondanks het feit dat de Autel EVO 2 drone nog niet is aangekondigd, zijn de specificaties van Autel's nieuwste camera-drone al uitgelekt.

Autel EVO 2

De Autel EVO 2 drone wordt naar alle waarschijnlijkheid aangekondigd op de Consumer Electronics Show (CES) 2020 in de tweede week van januari. De EVO 2 is de opvolger van de Autel EVO. Waar de eerste EVO drone de tegenhanger was van de DJI Mavic Pro, gaat de EVO 2 de strijd aan met de Mavic 2 Pro drone.

Specs Autel EVO 2 drone bekend

3 camera modules

Voor de EVO 2 zullen drie losse camera-modules beschikbaar zijn:
• 586 gimbal: 6K video (1-inch sensor)
• 383 gimbal: 8K video
• Dual-sensor gimbal: 8K video + thermische camera

Afhankelijk van de wensen kan de gebruiker zelf de meest geschikte module kiezen. Foto's worden opgeslagen als DNG of JPG. Video's kunnen worden bewaard als MOV of MP4. De Autel EVO 2 ondersteunt microSD geheugenkaart tot 128GB.

Specs Autel EVO 2 drone bekend

Vision sensoren

De EVO 2 drone is rondom volledig voorzien van sensoren zodat alle kanten van de drone kunnen worden waargenomen om obstakels te detecteren. De EVO 2 heeft in totaal zes sensoren.

Vliegsnelheid

De maximale vliegsnelheid van de EVO 2 bedraagt 70 km per uur.

Vliegtijd

De vliegtijd van de EVO 2 bedraagt 35 minuten. Het opladen van de accu duurt ongeveer 90 minuten.

Specs Autel EVO 2 drone bekend

Remote Controller

De EVO 2 wordt geleverd inclusief afstandsbediening met ingebouwd OLED scherm zodat de camerabeelden live kunnen worden bekeken. Het bereik van de afstandsbediening is maar liefst 25 kilometer!

Specs Autel EVO 2 drone bekend

Functies

De EVO 2 kan automatisch landen en terugkeren naar zijn vertrekpunt, kan objecten volgen aan de hand van 'Smart Tracking', is voorzien van een Starpoint Positioning System en kan bediend worden via handgebaren.

Gewicht

Het maximale vertrekgewicht van de Autel EVO 2 drone bedraagt 1000 gram.

Specs Autel EVO 2 drone bekend

Geruchten

We willen benadrukken dat bovenstaande specificaties nog vallen in de categorie 'geruchten' en nog niet officieel bekend zijn gemaakt. De informatie lekte uit via een FCC filing, dus het is zeer aannemelijk dat de informatie juist is.

0 Reacties

    Plaats een reactie