Tijdens de verzamelaarsbeurs in Utrecht trok het modelvliegen veel bekijks. In hal 7 van de Jaarbeurs vlogen de modelvliegtuigen en drones door de lucht om de bezoekers enthousiast te maken over deze hobby.

Modelbouw

Modelvliegclub Oosterhout (MVSO) was namens de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, Commissie Recreatie Modelvliegen (KNVvL CRV) gastheer van de modelbouw sectie tijdens de verzamelaarsbeurs. De ruim 38.000 bezoekers keken hun ogen dan ook uit toen zij de onbemande vliegtuigjes en drones door de hal zagen vliegen.

Star Wars

Frans Molier, voorzitter van MVSO, gaf tijdens de beurs samen met zijn team een demonstratie van zijn Star Wars drones. Dit trok bijzonder publiek waaronder Darth Vader, het bekende personage uit de filmreeksen.

Modelbouw trekt veel bekijks tijdens verzamelaarsbeurs Utrecht

Verzamelaarsbeurs

De Verzamelaarsbeurs is het grootste vintage evenement van Europa. De beurs wordt twee keer per jaar gehouden en biedt verzamelaars en liefhebbers een groot aanbod curiosa, antiek en tweedehands spullen.

0 Reacties

    Plaats een reactie