Voor het derde jaar op rij organiseert Drones.nl de Drone van het Jaar verkiezing. Ook dit jaar zijn er vier drones genomineerd waar bezoekers hun stem op uit kunnen brengen. In dit bericht lees je over de genomineerde drone: DJI Mavic 2.

Drone van het Jaar 2019

De DJI Mavic 2 is verkrijgbaar in twee verschillende modellen: DJI Mavic 2 Pro en de DJI Mavic 2 Zoom. Deze drones zijn genomineerd voor de prijs Drone van het Jaar 2019 door zijn enorme populariteit en uitmuntende camera kwaliteit en veilig en stabiele vliegervaring.

Automatische piloot

De DJI Mavic 2 is de veiligste consumentendrone die er bestaat. Dankzij zijn obstakel-ontwijkingssensoren die rondom de drone zitten, is de kans zeer klein dat de DJI Mavic 2 zal crashen. Dankzij de vele sensoren neemt de drone zijn omgeving goed waar en zal hij in automatische piloot veilig zijn weg terug naar het vertrekpunt vinden.

Active Track 2.0

Met de komst van de Mavic 2 presenteerde dronefabrikant DJI ook Active Track 2.0. Met dit vernieuwde volgsysteem weet de drone een object nog beter te volgen. De drone maakt namelijk een voorspelling waar het object zich heen beweegt waardoor hij hem gemakkelijk terug vindt wanneer hij hem even uit het oog verliest.

Drone van het Jaar 2019 nominatie: DJI Mavic 2

Pro en Zoom

De DJI Mavic 2 is verschenen in twee verschillende modellen. De DJI Mavic 2 Pro is uitgerust met een Hasselblad camera met 1"CMOS Sensor waarmee foto's van 20 megapixels gemaakt worden. De DJI Mavic 2 Zoom heeft een 12 megapixels 1/2.3" CMOS sensor met een 24-48 mm optische zoom lens. Naast de camera's zijn de drones verder identiek aan elkaar en vliegen zij met een maximale snelheid van 72 km/h met een maximale vliegtijd van 31 minuten.

DJI Smart Controller

DJI presenteerde tijdens CES in Las Vegas afgelopen jaar ook een zeer interessante upgrade voor de DJI Mavic 2 drone, namelijk de DJI Smart Controller. Deze controller is voorzien en een 5,5 inch scherm met een helderheid van 1000 cd/m2. Deze helderheid is twee keer zo hoog als de meeste smartphones waardoor de DJI Mavic 2 nog beter in lichte omstandigheden gebruikt kan worden.

Drone van het Jaar 2019 verkiezing

Naast de DJI Mavic 2 zijn ook de Parrot ANAFI, Yuneec Mantis Q en de Eachine E511S genomineerd. Welke van deze drones is jouw favoriet? Breng nu je stem uit op de website Drone van het Jaar en maak kans op een Parrot Minidrones Swing!

DJI Mavic 2 video's


0 Reacties

    Plaats een reactie