In de Verenigde Arabische Emiraten is een wereldrecord verbroken door 11 verschillende patronen en teksten in de lucht te tekenen met drones. De drones toonde onder andere portretten van de kroonprins en de vice president.

Wereldrecord

Op 3 januari 2019 werd het wereldrecord verbroken van het meeste aantal patronen in de lucht gemaakt met drones. In een 10 minuten durende show vlogen ruim 300 drones in zo'n 11 verschillende formaties.

Patronen

De drones braken het wereldrecord omdat er nooit eerder zoveel patronen werden gemaakt met drones. De drones werden uitgerust met felle LED lampen waardoor de patronen goed te zien waren.

Wereldrecord verbroken aantal uitgebeelde afbeeldingen met drones

Sheikhs

De drones beeldde onder andere portretten uit van de leider Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vice president en minister president en Seikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kroonprins van Dubai. Ook werd de tekst 'Bedankt, Sheikh Mohammed' in het Arabisch uitgebeeld door de drones.

Jaar van tolerantie

De drone show werd gehouden ter ere van het 50 jarig bestaan van de Dubai Police Academy. Ook staat de droneshow in het thema voor het jaar van de tolerantie.

0 Reacties

    Plaats een reactie