Wie eens met een drone over een parcours wil vliegen kan vanaf vandaag terecht bij Roompot Vakantiepark Schaijk. Daar opende vandaag een heus drone-parcours voor kinderen en volwassenen. Het parcours is niet alleen bedoeld voor gasten van het park, maar is voor iedereen te bezoeken.

Speeltuin

Het jonge Roompot Vakantiepark Schaijk heeft een wel heel bijzondere speeltuin gebouwd. In het drone-park kun je met drones vliegen over een speciaal ontworpen parcours met verschillende obstakels.

Roompot Vakantiepark Schaijk opent drone-parcours

Vliegen met een instructeur

Het droneparcours is toegankelijk voor alle belangstellende, dus niet alleen voor gasten van het park. Je kunt vliegen met een drone van de organisatie en krijgt hulp van een instructeur. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om met eigen drones of zonder begeleiding te vliegen.

Veiligheid

Het droneparcours is gevestigd op een veld dat is afgeschermd door boven. De drones zijn zo ingesteld dat ze buiten het terrein van het parcours niet meer kunnen vliegen. Hiermee garandeert het vakantiepark de veiligheid.

Roompot Vakantiepark Schaijk opent drone-parcours

Obstakels

Op het droneparcours zijn verschillende obstakels geplaatst waar drones onder, boven of tussendoor kunnen vliegen. De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Deelnemers tot vijftien jaar kunnen vliegen met kleinere drones. Volwassenen mogen met een groter formaat drone vliegen.

Idee

Het idee van het droneparcours komt van Chales Veerkamp, eigenaar van het vakantiepark. “Ik heb dit opgezet voor iedereen die het leuk vindt om met drones te vliegen, zowel gevorderden die hun vaardigheden willen perfectioneren als nieuwelingen die het gewoon eens willen proberen”, aldus Veerkamp.

0 Reacties

    Plaats een reactie