De Ryze Tech Tello is verkozen tot Drone van het Jaar 2018. Deze kleine drone blinkt vooral uit in zijn prijs- kwaliteitsverhouding en is daarom razend populair onder beginnende dronepiloten.

Drones

De ontwikkeling van drones gaat in een razend tempo en er verschijnen dan ook jaarlijks nieuwe drones op de markt. Nieuwe technische snufjes maken drones niet alleen leuker maken, maar ook veiliger. Tijdens de Drone van het Jaar verkiezing kon er gestemd worden op de meest populaire drones van het jaar.

Winnaar

De Ryze Tech Tello wist de meeste stemmen te vergaren tijdens de verkiezing en mag zich daarom Drone van het Jaar 2018 noemen. De kleine drone heeft een goede prijs- kwaliteitsverhouding en is de ideale drone voor een jonge of beginnende dronepiloot.

Ryze Tech Tello verkozen tot Drone van het Jaar 2018!

DJI en Intel

De Ryze Tech Tello is het resultaat van een samenwerking tussen chipfabrikant Intel en dronefabrikant DJI. Daarom beschikt deze kleine quadcopter over vele snufjes die je in drones in dezelfde prijsklasse nauwelijks tegen komt.

Programmeren

De Ryze Tech Tello drone weegt slechts 85 gram en heeft een vliegtijd van maximaal 13 minuten, dit is veel langer dan vergelijkbare drones. Ook is de drone eenvoudig te programmeren via een mobiele applicatie.

Camera

De meeste drones worden gebruikt voor het maken van luchtopnames. Daarom is de Ryze Tech Tello voorzien van een 5 megapixel camera die in 720p HD kan filmen. De beelden van de camera worden digitaal gestabiliseerd waardoor het beeld scherp blijft. Ook dit zie je niet terug in de drones in zijn prijsklasse.

Drone van het Jaar award

De Drone van het Jaar award wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd door Drones.nl. In 2017 ging de prijs naar de DJI Mavic Pro die met zijn opvouwbare armen voor een revolutie in de consumentendrones zorgde.

Ryze Tech Tello verkozen tot Drone van het Jaar 2018!

Winactie

Door het stemmen op je favoriete drone maakten deelnemers tevens kans op het winnen van een Ryze Tech Tello drone. Deze prijs is gewonnen door Anouska Kemper uit Akersloot.

1 Reacties

  1. Filip

    Terecht, de Tello is voor een kleine prijs een geweldig leuke drone. Hovert stabiel onder de juiste lichtomstandigheden en laat zich goed besturen. Een aanrader voor beginnende piloten. Is ook leuk voor het maken van redelijke fotos (o.a. selfies). Vergeleken met bijvoorbeeld de Air selfie veel goedkoper en beter.

Plaats een reactie