Niels Meerdink (Nelis PFV) was vandaag de snelste van de top 32 droneracers van Nederland en wist daarmee de felbegeerde titel Nederlands Kampioen Drone Race 2018 in de wacht te slepen.

NK Drone Race 2018

Vandaag werd in Wilbertoord, Noord-Brabant, de finale van het Nederlands Kampioenschap Drone Race 2018 gevlogen. Na 7 ranking wedstrijden bleven de 32 beste piloten van Nederland over en namen het op in een bloedstollende strijd om de titel Nederlands Kampioen. Niels Meerdink (NelisFPV) wist daarbij zijn drone in de finale als eerst over de finish te vliegen en daarmee de titel in de wacht te slepen.

Niels Meerdink is Nederlands Kampioen Drone Race 2018

Finale

Om 11:00 uur in de ochtend begonnen de piloten aan de eerste rondjes over de spectaculaire racetrack van het Nederlands Kampioenschap. Al snel daarna werden de eerste snelle tijden neergezet. Aan het eind van de dag werd de allesbeslissende finale gevlogen, deze vond plaats tussen de volgende zeven droneracers:

* Dennis Mennema (DroneDFPV)
* Nick Boon (Nick B.)
* Niels Meerdink (Nelis FPV)
* Ralph Hogenbirk (Shaggy FPV)
* Thomas de Koster (Thomas FPV)
* Tom Koopmanschap (Mr Green)
* Vince Irie (Jedeye FPV)

Niels Meerdink is Nederlands Kampioen Drone Race 2018

Winnaars

Een plek in deze finaleronde is hetgeen waar iedere droneracer het hele seizoen voor strijdt. Uiteindelijk wist Niels Meerdink (Nelis FPV) in de finale zijn zenuwen het beste te beheersen en als snelste te finishen. De 28-jarige dronepiloot uit Deventer pakt hiermee niet alleen de titel Nederlands Kampioen Drone Race 2018, maar nam ook een levensgrote prijsbeker mee naar huis.

De winnaars van NK Drone Race 2018:

1. Niels Meerdink (Nelis FPV)
2. Vince Irie (Jedeye FPV)
3. Thomas de Koster (Thomas FPV)

Niels Meerdink is Nederlands Kampioen Drone Race 2018

Einde buitenseizoen

Met de finale van het NK Drone Race wordt het buitenseizoen ook afgesloten en zullen de meeste piloten zich weer gaan opmaken voor indoor races tijdens het winterseizoen.

Niels Meerdink is Nederlands Kampioen Drone Race 2018

0 Reacties

    Plaats een reactie