De DJI Mavic 2 is dé drone van het moment en zowel de Zoom als Pro uitvoeringen zijn zeer gewild. Naast de gebruikelijke zaken als een extra accu, propellers en een oplaadstation zijn er nog veel meer handige en hoogwaardige accessoires verkrijgbaar die alle aspecten van het dronevliegen nog beter en makkelijker maken.

Wat zijn de beste accessoires?

Eigenaren van de populaire DJI Mavic 2 modellen hebben meer dan genoeg te kiezen als het op accessoires aankomt. Maar wat zijn nu de échte must haves voor piloten die het beste uit hun drone willen halen? Wij zetten de tien belangrijkste voor je op een rijtje.

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

1. Propeller Holder

De propellers zijn zonder twijfel een van de meest kwetsbare onderdelen van iedere drone. Met deze handige propeller holders van PGYTECH zijn ze gelukkig veiliger dan ooit. De houder zorgt ervoor dat je propellers veilig tegen de drone geklemd zijn en niet uitsteken. Zo kun je de DJI Mavic 2 met een gerust hart in je tas stoppen. Een essentiële accessoire voor iedereen die de Mavic 2 graag in topconditie houdt.

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

2. Landing Gear Extensions

Vermijd problemen met opstijgen in hoog gras met deze kleine maar fijne landing gear extensions. De DJI Mavic 2 wordt er een stukje hoger door en stijgt daardoor veel makkelijker op. Een leuke bonus is ook dat de body, gimbal en camera zo nog beter beschermd zijn tegen vuil, stof, zand en andere zaken die je niet in contact wil hebben met je gloednieuwe Mavic 2. Voor donkere indoor omgevingen is er zelfs een versie met ledverlichting.

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

3. LiPo Safety Bags

Je had natuurlijk al extra's accu's aangeschaft, maar wist je dat ook het vervoer van je accu belangrijk is? Met een Battery Safe Bag ga je altijd veilig op pad. De goed afgesloten zak is namelijk gemaakt van brandvertragend materiaal, wat de schade in het geval van brand aanzienlijk verminderd. Dit handige vervoersmiddel is verkrijgbaar in een uitvoering met ruimte voor één batterij of in een grotere uitvoering waar maar liefst 3 accu's in bewaard kunnen worden.

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

4. Filters

Niets is vervelender dan het het fotograferen van een mooi landschap, om er vervolgens tijdens postproductie achter te komen dat er toch nog wat gebreken te zien zijn. Met filtersets behoort dit euvel gelukkig tot het verleden. Zo heb je met de extra mogelijkheden van een ND filter nooit meer last van overbelichting. PL filters zorgen er dan weer voor dat schitteringen (bijvoorbeeld van licht op een glazen gebouw) aanzienlijk teruggedrongen worden. Kortom, filters geven je nog meer controle en mogelijkheden om je luchtfoto's zo professioneel mogelijk te maken. Zo heb je voor iedere situatie de beste optie bij de hand. Er zijn zowel DJI Mavic 2 Pro filtersets als DJI Mavic 2 Zoom filtersets verkrijgbaar.

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

5. Geheugenkaart

Geheugenkaarten, ze lijken allemaal op elkaar van de buitenkant en soms zelfs de binnenkant. Toch kan schijn bedriegen, want de lees en schrijfsnelheid van de Canvast React serie van Kingston is veel beter dan die van vergelijkbare producten. De schrijfsnelheid van 80 Mb/s maakt deze kaarten bij uitstek geschikt voor filmen in 4k. De mooiste en meest uitgebreide luchtopnames staan zo in een mum van tijd op je laptop of PC, klaar om bewerkt te worden. De serieuze dronefotograaf is bij Kingston dan ook aan het juiste adres.

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

6. Connector

De DJI Mavic 2 drones hebben al zeer uitgebreide mogelijkheden, maar soms wil je gewoon meer. Daar komt deze handige PGYTECH connector om de hoek kijken, waarmee je de mogelijkheden van je drone nóg verder kan uitbreiden. Deze accessoire maakt het namelijk mogelijk om extra onderdelen op je drone te klikken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een 360 graden camera waarmee je unieke opnames kan maken.

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

7. Skins

De DJI Mavic 2 is een strak afgewerkte drone, maar het relatief rustige, zakelijke design past niet bij iedereen. Soms wil je ook wat meer opvallen en om je daarmee te helpen zijn er voor de Mavic 2 modellen diverse skins te koop. Met een andere kleur of een leuk patroon geef je jouw drone (en controller) zo een geheel eigen look.

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

8. Tablet Houder

Tablethouders blijven onverminderd populair onder serieuze dronevliegers en dat is niet gek. Een groter scherm en een betere kijkhoek doen de haarscherpe beelden van de DJI Mavic 2 natuurlijk veel meer recht aan dan een klein telefoonschermpje. De PGYTECH tablethouder is heerlijk simpel in gebruik, makkelijk mee te nemen en daardoor een echte aanrader. Door het opvouwbare design neemt deze namelijk nauwelijks ruimte in.

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

9. Landing Pad

Opstijgen en landen wordt nog makkelijker en fijner met een landing pad. Met deze handige accessoire maakt het namelijk niet meer uit vanaf welk oppervlak je de DJI Mavic 2 laat opstijgen. Modder, zand, hoog gras: de Landing Pad Pro bedekt het moeiteloos en zorgt voor een stabiel en betrouwbaar platform voor zowel opstijgen als landen. Deze landing pad is groot genoeg voor zowel de DJI Mavic 2 Pro als de DJI Mavic 2 Zoom

De 10 beste accessoires voor de DJI Mavic 2

10. Vervoer

Om al deze handige accessoires en je Mavic 2 goed te kunnen vervoeren is een goede draagtas natuurlijk een absolute must. Daar zijn verschillende varianten van op de markt. Zo kun je gaan voor een draagbare schoudertas die je makkelijk overal mee naar toe neemt. Voor de ultieme bescherming zijn er daarnaast ook stevige draagkoffers verkrijgbaar die zelfs lucht en waterdicht zijn.

0 Reacties

    Plaats een reactie