PGYTECH heeft een serie met accessoires uitgebracht voor de populaire Tello drone.

Tello

De Tello drone werd begin dit jaar geïntroduceerd door Ryze Techh in samenwerking met DJI en Intel. Dankzij de vriendelijke prijs is de Tello drone één van de meest verkochte drones van 2018.

PGYTECH introduceert accessoires voor Tello drone

PGYTECH

Het merk PGYTECH is ontstaan uit een grote passie voor drones en richt zich op de ontwikkeling van handige accessoires voor DJI drones. Ook voor de Tello drone heeft PGYTECH verschillende accessoires op de markt gebracht.

PGYTECH introduceert accessoires voor Tello drone

Protective Cage

PGYTECH heeft een Protective Cage ontwikkeld voor Tello. Dankzij deze beschermkooi is de Tello drone 360 graden beschermd tijdens een vlucht. Bij gebruik van de beschermkooi hoef je niet bang te zijn dat je Tello drone kapot valt bij een botsing tegen een muur of plafond.

PGYTECH introduceert accessoires voor Tello drone

LEGO Adapter

Met behulp van PGYTECH's LEGO Adapter kun je de Tello drone voorzien van LEGO speelgoed. De adapter klem je vast aan de bovenzijde van de drone.

PGYTECH introduceert accessoires voor Tello drone

Skins

Ook is het mogelijk om je Tello drone een make-over te geven met behulp van de opvallende skins. PGYTECH heeft 3 verschillende sets met ieder 4 verschillende skins beschikbaar voor de Tello drone.

PGYTECH introduceert accessoires voor Tello drone

Carrying Case

PGYTECH heeft ook een fraaie opbergcase uitgebracht voor de Tello drone. Met behulp van de PGYTECH Carrying Case kun je de Tello drone stofvrij opbergen en veilig vervoeren. Naast de drone biedt de case ook ruimte aan alle benodigde accessoires, zoals accu, propellers en USB laadkabel.

DJI drones

Naast accessoires voor Tello drone heeft PGYTECH verschillende series met accessoires voor vrijwel alle DJI drone series. Het merk is ook verkrijgbaar in de officiële DJI store, dus het gebruik wordt volledig ondersteund door DJI.

1 Reacties

  1. G

    Stom doei g

Plaats een reactie