DJI presenteert de nieuwe DJI Mavic 2 drones mogelijk op 23 augustus 2018 in New York. Eerder lekte er al meerdere foto's uit waarop de DJI Mavic 2 serie drones te zien waren.

Launch event

DJI houdt op 23 augustus 2018 een launch event in de New York, Verenigde Staten. Het event start om 10:00 uur lokale tijd (04:00 uur Nederlandse tijd). Het event stond in eerste instantie gepland op 18 juli 2018, maar werd om onbekende redenen uitgesteld.Gelekte advertentie bevestigt twee nieuwe drones in DJI Mavic 2 serieGelekte advertentie bevestigt twee nieuwe drones in DJI Mavic 2 serie

DJI Mavic 2 serie

Tijdens het event presenteert DJI vermoedelijk de nieuwe DJI Mavic 2 serie, bestaande uit de DJI Mavic 2 Zoom en de DJI Mavic 2 Pro. Van deze drones doken eerder al foto's op van onder meer een advertentie pagina van een Engels e-commerce bedrijf.

See the bigger picture

In de uitnodiging van het Launch Event communiceert DJI de tekst "See the bigger picture" (zie het grotere plaatje). Het lijkt erop dat DJI hiermee hint naar de vernieuwde camera's van de DJI Mavic 2 drones.

Camera

De DJI Mavic 2 Pro wordt volgens de gelekte advertentie uitgerust met een 1-inch CMOS sensor Hasselblad camera. De Mavic 2 Zoom krijgt een camera die twee keer optisch kan zoomen.

DJI presenteert nieuwe Mavic 2 serie op 23 augustus 2018

Livestream

Het is niet bekend of het launch event live te volgen zal zijn middels een livestream.

0 Reacties

    Plaats een reactie