Parrot heeft zojuist een nieuwe consumentendrone gepresenteerd die de naam ANAFI draagt. De quadcopter is volledig opvouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. Ook beschikt de drone over een 4K camera en wordt hij geleverd met de vernieuwde Skycontroller 3.

Parrot ANAFI

Twee en half jaar na de release van de Parrot Bebop 2 drone, komt de Franse dronefabrikant nu met de ANAFI drone. Deze consumentendrone beschikt over vier opvouwbare armen waardoor de drone erg compact is en daardoor makkelijk overal mee naartoe te nemen is.

Parrot presenteert nieuwe consumentendrone ANAFI

Camera

De Parrot ANAFI is uitgerust met een 4K High Dynamic Range (HDR) camera. Deze camera is bevestigd in een gimbal die in een hoek van 180 graden kan draaien. Dit maakt het mogelijk om ook omhoog te kijken met de camera. De beeldstabilisatie wordt op 3 assen digitaal geregeld wat ervoor zorgt dat de beelden van de Parrot ANAFI erg strak zijn.

Accu en vliegtijd

De Parrot ANAFI wordt geleverd met een 2700mAh accu waarmee een maximale vliegtijd van 25 minuten behaald kan worden. Deze 2-cel batterij laadt je snel weer op via de USB-C aansluiting.

Parrot presenteert nieuwe consumentendrone ANAFI

Vliegfuncties

Dankzij de handige vliegfuncties is het vliegen met de Parrot de ANAFI een koud kunstje. Zo beschikt hij over Geofence wat ervoor zorgt dat je nooit kan vliegen op plekken waar dit niet is toegestaan. Ook beschikt de drone over een Follow Me functie waardoor hij je kan volgen.

Parrot presenteert nieuwe consumentendrone ANAFI

Skycontroller 3

De besturing van de Parrot ANAFI wordt geregeld via de nieuwe Skycontroller 3. Deze longe-range controller zorgt voor een goede ontvangst tot een afstand van ruim vier kilometer.

Parrot presenteert nieuwe consumentendrone ANAFI

Leverbaar

De Parrot ANAFI is naar verwachting vanaf volgende maand leverbaar en is verkrijgbaar vanaf 699 euro. Hiervoor ontvang je de ANAFI drone inclusief Parrot Skycontroller 3, 16GB Micro-SD kaart en 8 extra propellers.

1 Reacties

  1. Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.

Plaats een reactie