Tijdens een staatsbezoek aan Letland heeft koning Willem-Alexander verteld dat hij zelf ook over een eigen drone beschikt, zo meldt De Telegraaf.

Drone

Tijdens het staatsbezoek kreeg Willem-Alexander, zelf co-piloot en vliegliefhebber, een mega-drone gepresenteerd die in Letland wordt ingezet bij het schoonmaken van windmolens. De drone is voorzien van een hogedruikspuit waarmee op grote hoogte vloeistof tegen de wieken wordt gespoten.

"Ik hou van de kleinere versies", vertelt Willem-Alexander tegen zijn gastheer, waarna hij vervolgens bekende dat hij een eigen drone heeft.

Ook koning Willlem-Alexander heeft een drone!

Staatsbezoek Letland

Koning Willem-Alexander is maandag begonnen aan zijn eerste dag van het staatsbezoek aan Letland. Maandagavond is er een staatsbanket. Dinsdagochtend is de koning ook nog even in Letland en ontmoet hij onder meer de Nederlandse gemeenschap. Vervolgens vliegt hij door voor een staatsbezoek aan Estland.

Foto: De Telegraaf

0 Reacties

    Plaats een reactie