Op de cover van het tijdschrift TIME zijn 958 drones te zien. De juni editie van het tijdschrift beschrijft en snelle ontwikkeling van drones in onze cultuur. Het is ook de eerste keer dat de foto op de cover van TIME is gemaakt met een drone.

TIME Magazine

Het tijdschrift TIME beschrijft deze maand de razendsnelle groei van drones in onze cultuur. Om dit ook aan de buitenkant van het blad duidelijk te maken heeft TIME de handen ineengeslagen met Intel's Drone Light Show team.

Iconische cover TIME magazine gemaakt met 958 drones

Folsom, Californië

Intel liet 958 drones de lucht in om vervolgens in formatie te vliegen. De LED lampen op de drones toonde het iconische logo van TIME waarbij de het tijdschrift altijd een rode omlijning heeft. De dronevlucht vond plaats in Folsom, Californië. Hier heeft Intel een eigen campus.

Drones

Het project is een van de grootste drone shows ooit in de Verenigde Staten. De cover van het tijdschrift werd door 958 drones gemaakt en toonde een beeld van 100 meter hoog. De foto werd gemaakt door Astraeus Aerial Cinema Systems met behulp van een drone. Het is de eerste keer dat er een dronefoto de cover van TIME magazine staat.

Iconische cover TIME magazine gemaakt met 958 drones

Achter de schermen

Bekijk hier een video waarin je een kijkje achter de schermen krijgt bij het maken van deze legendarische cover foto.

0 Reacties

    Plaats een reactie