Naast onmisbare accessoires voor DJI drones biedt Polar Pro vanaf heden de mogelijkheid aan om een privéles te krijgen van een professionele luchtfotograaf.

Privéles van 1 uur

Leer van een professional van jouw keuze in PolarPro's privé-videoconferentie van 1 uur waarin alle aspecten van het vliegen en opnemen met DJI drones wordt besproken. Inclusief ondersteunende afbeeldingen en live-voorbeelden, tijd voor je persoonlijke vragen en aanvullende bronnen om je vluchten en opnames naar een hoger niveau te tillen.

Polar Pro biedt 1-op-1 online DJI drone cursussen aan

Bepaal zelf de inhoud

In tegenstelling tot een algemene online cursus, bepaal jij de vorm en inhoud van de sessie. Je persoonlijke vlieginstructeur behandelt alleen wat jij wilt leren. Verander onderwerpen op elk gewenst moment, of duik dieper in een onderwerp dat je interesse opwekt.

DJI drones

Van software, apparatuurvoorbereiding en reistips tot technische aspecten van je DJI-drone, zoals handmatige vluchtbesturing, gebruik van camerafilters en inzicht in geavanceerde camerafuncties en -technieken.

Polar Pro biedt 1-op-1 online DJI drone cursussen aan

Reserveren

Voor een privé-cursus van 1 uur betaal je 149,99 dollar. Via de website van Polar Pro kun je een sessie boeken. Maak een keuze uit de beschikbare instructeurs, kies een datum en rond de betaling af.

Polar Pro biedt 1-op-1 online DJI drone cursussen aan

0 Reacties

    Plaats een reactie