Designworks, één van 's werelds toonaangevende ontwerpadviesbureaus en een dochteronderneming van de BMW Group, heeft in samenwerking met Yuneec onlangs haar holistische ontwerpconcept gepresenteerd voor de volgende generatie drones.

Designworks

Designworks is een creatieve denktank die voor de BMW Group werkt op het gebied van mobiliteit en digitaal wonen; het is ook een broeinest van innovatie voor een verscheidenheid aan andere industrieën en sectoren. Het toekomstgerichte ontwerp voor Yuneec is het eerste concept dat het bedrijf heeft ontwikkeld voor een dronefabrikant.

Yuneec presenteert ontwerp voor drone van de toekomst

Design

Het design is niet alleen een blauwdruk voor een nieuw Yuneec-model - het is een visionaire ontwikkeling voor een toekomstgericht ontwerp dat zich op de gebruiker richt. Het concept gemaakt door de in Shanghai gevestigde ontwerpstudio herdefinieert het profiel van de toekomstige gebruiker en beschikt over zowel een opvallende visuele uitstraling als een gebruiksvriendelijke app.

Voor het exterieur-ontwerp - dat ook de vele jaren luchtvaartervaring van Yuneec bevat - ontwikkelden de ontwerpers een krachtige, dynamische, futuristische look met schone, aerodynamische lijnen en een 3D-effect, evenals een lichte, open structuur en reflecterende oppervlakken.

Yuneec presenteert ontwerp voor drone van de toekomst

Het opvallende ontwerp van de romp en de vier rotorgebieden - versierd met metaallegeringen - zijn bijzonder opvallend. Het ontwerp benadrukt voorwaartse beweging, wendbaarheid en snelheid - niet anders dan een dynamische motorfiets.

De kleurencombinatie is gebaseerd op zwart en wittinten met bronzen accenten en versterkt de dynamische, hoogwaardige uitstraling van het product.

0 Reacties

    Plaats een reactie