Aankomend weekend staat de eerste ranking wedstrijd van het NK Drone Race op het programma. Op zaterdag verzamelen tientallen Nederlandse dronepiloten zich bij Modelvliegsport Oosterhout om te strijden voor de eerste punten in het algemeen klassement van het Nederlands Kampioenschap.

Buiten race

Op zaterdag 21 april 2018 start het tweede seizoen van het Nederlands Kampioenschap Drone Race. Na een lange winterstop en vele indoor races kunnen de dronepiloten aankomend weekend eindelijk weer naar buiten!

Zonnig

De weergoden zijn goed gezind en beloven de dronepiloten zonnig weer met temperaturen tot ongeveer 22 graden. Dit is erg belangrijk voor piloten gezien drones met een te harde wind of regen niet kunnen vliegen waardoor de race niet door zou kunnen gaan.

Nederlands Kampioenschap Drone Race zaterdag van start

Dronerace bezoeken

De wedstrijden van het NK Drone Race zijn een ontzettend leuk dagje uit. Ontmoet de beste dronepiloten van Nederland en kijk hoe hun razendsnelle drones over het parcours vliegen. Toegang tot de wedstrijden is gratis.

Nederlands Kampioenschap Drone Race zaterdag van start

NK Drone Race

Het NK Drone Race telt dit seizoen 7 ranking wedstrijden waarin piloten punten vergaren om zich te plaatsen voor de finale. De punten worden binnengehaald door snelle tijden neer te zetten. Dit gebeurt in de kwalificatierondes. Na de kwalificatie worden er afvalraces gevlogen waarmee de dagwinnaar wordt bepaald.

Modelvliegsport Oosterhout

De eerste wedstrijd van het NK Drone Race vindt plaats bij Modelvliegsport Oosterhout aan de Weststadweg 1. Piloten dienen om 9:00 uur aanwezig te zijn waarna de wedstrijd niet veel later zal beginnen. De prijsuitreiking vindt plaats tussen 16:00 en 17:00 nadat de dagfinale is gevlogen.

0 Reacties

    Plaats een reactie