Will Smith is in december 2017 een YouTube kanaal begonnen waarin hij zijn fans een kijkje geeft in zijn leven. De teller van het aantal volgers passeerde onlangs de 1 miljoen en daarom werd de acteur uitgenodigd door Jimmy Fallon in de Tonight Show. In de studio liet Will Smith een drone in de lucht om opnames te maken.

Vloggen

Will Smith is sinds eind vorig jaar aan het vloggen geslagen. Als een echte vlogger probeer je natuurlijk jezelf te filmen van zoveel mogelijk aanzichten. Daarbij kan een droneshot natuurlijk niet ontbreken. Smith's video's zijn dan ook gevuld met gave beelden die gemaakt zijn met de DJI Mavic Pro drone.

Will Smith vliegt met DJI Mavic Pro drone tijdens de Tonight Show

1 Miljoen volgers

Ter gelegenheid van zijn 1 miljoen volgers op YouTube krijgt Smith een onderscheiding. Deze werd hem uitgereikt door Jimmy Fallon tijdens de Tonight Show.

Tonight Show

Smith verschijnt in de uitzending met een camera die aan zijn lichaam is vast gezet. Ook Jimmy Fallon moet eraan geloven en krijgt een GoPro op zijn voorhoofd. Alsof dat niet al genoeg is laat Smith ook nog een DJI Mavic Pro drone in de lucht.

DJI Mavic Pro

De drone is voorzien van propeller guards voor extra bescherming. De DJI Mavic Pro kan goed op een vast punt vliegen dankzij de vision positioning system aan de onderzijde van de drone. In de video is te zien hoe Fallon en Smith de drone met handgebaren besturen, terwijl deze eigenlijk wordt bestuurd door een piloot in de studio.

Will Smith vliegt met DJI Mavic Pro drone tijdens de Tonight Show

Drone

Smith laat in zijn YouTube video's zien dat een drone een ideaal instrument is voor elke vlogger. Het geeft je prachtige overzichtsshots en brengt iets extra's aan de video's.

0 Reacties

    Plaats een reactie