Op Kickstarter wordt de LeveTop drone aangeboden. Deze cilindervormige drone heeft vier uitklapbare armen en beschikt over een 1080P HD camera. LeveTop heeft met hun crowdfundingactie in de eerste 24-uur de gewenste investering al binnen.

LeveTop drone

De LeveTop drone is een cilindervormige drone met uitklapbare armen. De drone heeft een maximale vliegtijd van 20 minuten dankzij de 1500 mAh 3S LiPo accu. De accu is snel verwisselbaar waardoor je de drone bij een lege batterij niet lang aan de grond hoeft te houden.

LeveTop drone behaalt crowdfundingdoel binnen 24-uur

Besturing

De besturing van de LeveTop drone werkt via je eigen smartphone of tablet. Download hierop de mobiele app en verbindt via het WiFi signaal met de drone. Het bereik van de drone is 100 meter en daarbij wordt het beeld van de camera direct getoond op je mobiele apparaat. Ook het nabewerken van de video's regel je snel en eenvoudig in de mobiele applicatie.

Afmeting en snelheid

De LeveTop drone is 14.7 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 8.6 centimeter. Wanneer de armen van de drone zijn uitgeklapt is de doorsnede 23.6 centimeter. De LeveTop drone weegt 350 gram en heeft een topsnelheid van 53 kilometer per uur.

Camera

De LevoTop drone is voorzien van een 1080p HD camera die digitaal wordt gestabiliseerd. Hierdoor heb je stabiel beeld. Toch is dit niet zo strak als de beelden die afkomstig zijn van een camera die door een gimbal wordt gestabiliseerd.

LeveTop drone behaalt crowdfundingdoel binnen 24-uur

GPS

De drone beschikt over GPS en een Vision Positioning System. Hierdoor kan de drone je bijvoorbeeld ook volgen.

Crowdfunding

Via crowdfunding wordt er geld opgehaald voor de LeveTop drone. Daarbij kunnen geïnteresseerde een exemplaar van de drone bestellen, nog voor dat deze gemaakt is. In 24-uur tijd werd het te doel van 25.000 dollar al behaald. Wie de drone nog wil kopen kan dit nog doen tot 28 april 2018.

Kopen

De LeveTop drone is via Kickstarter als early bird te kopen voor 139 dollar. Dit is een korting van 52% op de uiteindelijke retailprijs van 289 dollar. Voor 15 dollar meer krijg je een handige draagtas bij de drone en voor 26 dollar een extra batterij. De productie start in april 2018 waarna de eerste drones in juni 2018 worden verzonden.

0 Reacties

    Plaats een reactie