Het pannenkoekenhuis t Noorden in Aalten laat op 1e paasdag de pannenkoeken serveren met behulp van een drone. Aan de onderkant van de drone hangt een bord met daarop een pannenkoek die vanaf de keuken naar de gast wordt gevlogen.

Serveren

Om in te spelen op een van de rages van dit moment heeft het pannenkoekenhuis 't Noorden in Aalten ervoor gekozen om drones in te zetten. De drones moeten het werk overnemen van de serveersters van het restaurant.

Drones

Er zou door het pannenkoekenhuis gekozen zijn om enkel met één drone te vliegen, maar dit aantal kan nog uitbreiden om zo ook het buitenterras te bedienen.

Inspiratie

De inspiratie voor het serveren van pannenkoeken met drones is opgedaan tijdens de Horecava in de Amsterdam RAI waar het team van 't Noorden jaarlijks heen gaat om nieuwe producten en kennis van innovaties op te doen.

1 april grap?

De actie vindt plaats op de zondag van Pasen, wat heel toevallig ook valt op 1 april 2018. Het is dus nog maar de vraag of de drones daadwerkelijk door het restaurant zullen vliegen, of dat het enkel om een 1 april grap gaat.

Drone serveert pannenkoek aan tafel op 1e Paasdag 2018


0 Reacties

    Plaats een reactie