Voor het IDRA droneracing toernooi tijdens Dutch Comic Con in de Jaarbeurs is maar liefst 10.000 dollar aan prijzengeld te winnen. Dit is de grootste prijzenpot die ooit in Nederland is uitgekeerd tijdens een droneracing wedstrijd.

10.000 dollar prijzengeld tijdens IDRA Utrecht Internationals

IDRA

International Drone Racing Association (IDRA) is de internationale organisatie voor droneracing als sport. IDRA werd in 2015 opgericht door Justin Haggerty en heeft sindsdien talloze FPV wedstrijden met veel succes georganiseerd. IDRA sloot onlangs het 2017 seizoen af met een wedstrijd in Las Vegas.

"We kijken uit naar ons eerste event in Nederland. Dit is niet zo maar een race, maar één die gehouden wordt tijdens Nederlands meest populaire gamebeurs. Samen met diverse lokale partners gaan we er een onvergetelijke gebeurtenis van maken.", zo vertelt IDRA's CEO Justin Haggerty enthousiast.

10.000 dollar prijzengeld tijdens IDRA Utrecht Internationals

Dutch Comic Con

De droneracing wedstrijd wordt georganiseerd tijdens Dutch Comic Con 2018. Dutch Comic Con is de gamebeurs in Nederland die wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Jaarlijks wordt de beurs bezocht door zo'n 30.000 gameliefhebbers. Dit jaar vindt de beurs plaats op zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018.

Teams

Tijdens de wedstrijd in Utrecht strijden teams om het prijzengeld van 10.000 dollar. Teams bestaande uit 4 personen racen over een uitgezet parcours om te bepalen wie de snelste piloten van Nederland zijn.

10.000 dollar prijzengeld tijdens IDRA Utrecht Internationals

Meedoen?

Teams van 4 personen kunnen zich inschrijven via IDRA's website. Registratie bedraagt 150 dollar per deelnemer en er is plaats voor 16 teams.

Meer informatie: https://www.idra.co/utrecht-internationals

0 Reacties

    Plaats een reactie