Yuneec heeft 3 nieuwe drones aangekondigd op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Allereerst een verbeterde versie van de populaire Typhoon H drone, een fixed-wing drone en een mini FPV racer.

Yuneec kondigt 3 nieuwe drones aan

Typhoon H Plus

De Typhoon H Plus is een verbeterde versie van Yuneec’s populaire Typhoon H drone en richt zich op professionele luchtfotografen en -videomakers. De nieuwe Plus-versie is net als zijn voorganger een hexacopter met 6 armen, maar produceert 30% minder geluid.

De camera van de Typhoon H Plus is voorzien van een 20 megapixel sensor en verbeterde lens. De camera registreert video in 4K Ultra HD met 60 frames per seconde. Volgens Yuneec kan de nieuwe camera ook beter omgaan met opnames met weinig licht.

Net als de eerste versie maakt de Typhoon H Plus gebruik van Intel RealSense technologie voor het detecteren en ontwijken van obstakels. De remote controller van de drone is gebaseerd op Android en heeft een 7 inch 720p display. De Plus-versie zal verkrijgbaar zijn in de eerste helft van 2018 en in de Verenigde Staten een prijskaartje hebben van 1.799 dollar.

Yuneec kondigt 3 nieuwe drones aan

Firebird FPV

De tweede drone die Yuneec vandaag presenteerde is de Firebird FPV, de eerste fixed-wing drone in de collectie van de dronemaker. De drone vertoont veel uiterlijke gelijkheid met een vliegtuig en is voorzien van een camera.

Volgens Yuneec is de Firebird FPV ontworpen om eenvoudig mee te vliegen, voorzien van een ’return-to-home’ functie en verschillende geofence en andere veiligheidsfuncties. De Firebird FPV is verkrijgbaar in het eerste halfjaar van 2018 en zal in de Verenigde Staten 699 dollar kosten.

Yuneec kondigt 3 nieuwe drones aan

HD Racer

Ook introduceerde Yuneec haar eerste mini FPV racing drone: Yuneec HD Racer. Deze mini drone heeft een frame met afgeschermde propellers dat tegen een stootje kan en is voorzien van verschillende beginnersmodussen.

Ondanks zijn kleine formaat is de Yuneec HD Racer uitgerust met een HD camera die video kan opnemen in 1080p Full HD met 60 frames per seconde. Via de ingebouwde video-transmitter kunnen de camerabeelden draadloos worden opgevangen met een FPV bril.

Yuneec HD Racer zal pas in de tweede helft van 2018 verkrijgbaar zijn en in de Verenigde Staten een prijs hebben van 179 dollar.

Yuneec kondigt 3 nieuwe drones aan

0 Reacties

    Plaats een reactie