PITTA is een veelzijdig camera-systeem dat te transformeren is van handheld camera tot drone. Via crowdfunding-platfom Kickstarter werd PITTA onlangs geïntroduceerd en is het nu mogelijk om een exemplaar te reserveren.

PITTA

De PITTA kit bestaat uit een camera, drone-module en actiecamera-module. Het belangrijkste onderdeel van de kit is de balvormige 4K camera. Dankzij het eenvoudige ’draai-en-vergrendel-systeem’ kan de camera worden gemonteerd op de losse modules.

PITTA: drone, actiecamera en beveiligingscamera in één

Drone

Zo kan de balvormige camera worden bevestigd aan de drone module waardoor PITTA transformeert in een 170mm quadcopter. De drone is uitgerust met GPS-technologie waardoor de drone stabiel op één punt kan zweven. Ook kan de drone een object automatisch volgen en met één druk op de knop terugkeren naar zijn vertrekpunt. Je bestuurt de drone via je smartphone.

PITTA: drone, actiecamera en beveiligingscamera in één

Handheld camera

Dankzij meegeleverde actiecamera-module kan de balvormige camera ook getransformeerd worden in een handheld-camera voor grondopnames.

PITTA: drone, actiecamera en beveiligingscamera in één

WiFi camera

Wanneer je niet op pad bent kan de balvormige camera geplaatst worden op het oplaadstation. Hierdoor kan PITTA niet alleen worden opgeladen, maar ook gebruikt worden als WiFi camera voor beveiliging van je woning. Via de app bekijk je overal de beelden rechtstreeks op je smartphone.

PITTA: drone, actiecamera en beveiligingscamera in één

Prijs

De initiatiefnemers hebben de uitlevering gepland omstreeks mei 2018. Via Kickstarter kun je nu deelnemen aan de crowdfundingsactie en voor 279 dollar een PITTA kit reserveren.

Let op

Vergeet niet dat het deelnemen aan crowdfundingacties niet geheel zonder risico’s is. In veel gevallen worden afspraken nageleefd, maar er zijn in het verleden ook inzamelingsacties geweest die uitliepen op een fiasco.

1 Reacties

  1. Alcove

    Prefect Asem

Plaats een reactie