Een man uit Californië is aangehouden omdat hij met zijn drone vloog boven meerdere NFL stadions tijdens een wedstrijd. Dit deed hij om flyers te verspreiden onder de mensen in het stadion. Welke straf de man boven het hoofd hangt is nog niet bekend.

San Francisco

De man uit Californië vloog afgelopen zondag boven het Levi's stadion waar op dat moment de Seahawks tegen de 49ers speelde. De drone dropte flyers waarop een bericht stond over vrijheid van meningsuiting en een anti-tv nieuws propaganda mededeling.

Oakland

Kort daarna vertrok de man vanuit San Francisco naar Oakland en haalde hier dezelfde stunt uit bij de wedstrijd tussen Broncos en Raiders.

No Fly Zones

Beide stadions liggen binnen een straal van 5 kilometer van Internationale Luchthaven San Jose en vallen daarom in een no-fly zone. De man wacht daarom zeer waarschijnlijk een hoge straf.

Man uit Californië aangehouden voor dronevluchten boven NFL stadions

0 Reacties

    Plaats een reactie