Aankomend weekend staan alweer de laatste twee races gepland van de Drone Champions League. Dit maal reizen de droneracers af naar onze oosterburen om te racen in de hoofdstad Berlijn.

Drone Champions League

De Drone Champions League kent een zeer spannend tweede seizoen en er zijn dit jaar dan ook veel meer races georganiseerd. De drone racers vliegen voor hun fabrieksteam en proberen hiervoor tijdens elke editie zoveel mogelijk punten te scoren.

Track

Aankomend weekend staan de laatste twee races op het programma. In Berlijn, Duitsland wordt weer een spectaculair parcours opgezet. De race wordt gevlogen op de Conrad Campus, bij Station Berlijn. Hier zullen de racers een parcours af moeten leggen

DCL Berlin 2017 by Fr3ak on Sketchfab

Nederlanders

Aan de Drone Champions League doen maar liefst 6 Nederlands mee voor drie verschillende teams. Martijn de Kemp (Fullstick) en Dino Joghi (GhettoDino) komen uit voor het Conrad Racing Team, Vince Irie (Jedeye-FPV), Andrzej Krasny (SirCrashaLot) en Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) racen voor het ImmersionRC Racing Team en Karan Gharbharan (OhGuy) komt uit voor team Gemfan.

Tussenstand

Op dit moment gaat ImmersionRC Racing Team aan kop van de teams waar Nederlanders voor uit komen. Zij bekleden op dit moment de zesde plek. Dit hebben zij mede te danken naar een fantastisch weekend in Roemenië. Zij worden gevolgd door het Conrad Racing Team en Team Gemfan.

Finale Drone Champions League in Berlijn, Duitsland

0 Reacties

    Plaats een reactie