Vanaf maandag 18 december laten drie DJ's van 3FM zich weer opsluiten voor de jaarlijkse Serious Request actie. Dit jaar worden er extra veiligheidsmaatregelen genomen en hiervoor worden ook drones ingezet.

Drones

Tijdens de Serious Request actie, die dit jaar in Apeldoorn plaats vindt, worden dit jaar extra veiligheidsmaatregelen genomen. Zo worden er drones ingezet om de toegangswegen in de gaten te houden. Drones werden eerder al voor hetzelfde doel ingezet tijdens Concert at Sea in Zeeland.

Roadblocks

Naast de inzet van drones worden er ook op zes plekken roadblocks geplaatst om te voorkomen dat voertuigen het plein bereiken. De speciale roadblocks zijn overgekomen uit Engeland en zijn vriendelijk voor publiek.

Drones als extra veiligheidsmiddel bij Serious Request

Camera's

De gemeente Apeldoorn plaatst zelf nog elf extra veiligheidscamera's op het Marktplein in Apeldoorn. Op het drukste moment verwacht de gemeente meer dan 100.000 mensen in de stad.

Serious Request

Van 18 t/m 24 december laten 3FM DJ's Domien Verschuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn zich opsluiten in het glazen huis waar zij 24-uur per dag radio maken voor het goede doel. De inzamelingsactie is voor het Rode Kruis dat met het geld ouders en kinderen uit conflictgebieden wil herenigen.

Drones als extra veiligheidsmiddel bij Serious Request

Drone vliegen

Tijdens de Serious Request actie kun je ook zelf met een drone leren vliegen. Op de campus van Aventus Apeldoorn kun je tegen een kleine vergoeding les krijgen van ICT-studenten in het vliegen met drones.

0 Reacties

    Plaats een reactie