Coen van der Schout heeft een vliegende bierkrat ontworpen en laten zien in een ludieke video. In de video is te zien hoe zijn krat bier vanuit Lieshout naar Nijmegen vliegt.

Vliegende bierkrat

Veel grote internationale bedrijven werken al tijden aan een bezorgservice met behulp van drones. Dit bracht ook de inspiratie voor Coen van der Schout. Coen is een creatieve techneut die al langer speelde met het idee om een vliegende bierkrat te ontwerpen.

Kratkopter

Coen maakte een ontwerp waarin een krat Bavaria werd uitgerust met vier armen met op elk motoren en propellers. In plaats van een quadcopter noemt Coen zijn creatie de "kratkopter".

Van Lieshout naar Nijmegen

In de video laat Coen op ludieke wijze de drone vanuit Lieshout naar Nijmegen vliegen. De drone vliegt langs het hoofdkantoor van bierbrouwer Bavaria en gaat vervolgens op weg naar Nijmegen. Daar landt de kratkopter recht voor de deur bij Coen.

Bier bezorgen met Bavaria kratkopter

Pakketjes bezorgen

Het is voor Coen nog niet mogelijk geweest om de bierkrat ook daadwerkelijk met volle bierflesjes uit te rusten. Hiervoor zijn zwaardere motoren nodig. Coen verwacht dat drones over vijf jaar pakketjes daadwerkelijk gaan bezorgen. Hiervoor is nog wel een verandering in de regelgeving nodig.

Bezorgdrones

Veel grote bedrijven werken momenteel aan de ontwikkeling van bezorgdrones. Zo hebben DHL en Amazon al een drones ontwikkeld die pakketjes kunnen afleveren en werkt ook Mercedes aan de ontwikkeling van bezorgdrones.

Bier bezorgen met Bavaria kratkopter

0 Reacties

    Plaats een reactie