De Hondurese voetbalbond beschuldigd de Australische voetbalbond van spionage met behulp van een drone. Tijdens de training van de nationale voetbalploeg in het ANZ stadion in Sydney, vloog er een drone boven het stadion en filmde de voetballers.

Belangrijke wedstrijd

Op woensdag 15 november 2017 spelen Australië en Honduras een belangrijke WK kwalificatiewedstrijd. Na de eerste wedstrijd in Honduras staat de stand nog gelijk op 0-0. Tijdens de wedstrijd van woensdag staat alles dus nog op het spel.

Australische voetbalbond beschuldigd van spionage met drone

Spionage

De nationale voetbalploeg van Honduras trainde gister in het ANZ stadion in Sydney. Tijdens de training vloog er plotseling een drone boven het veld en deze bleef lang op één plek hangen. De Hondurese voetbalbond beschuldigd de Australische voetbalbond nu van spionage.

Ongemak

Volgens de Hondurese voetbalbond heeft Australië een officiële training bespioneerd met een drone en daarbij veel ongemak veroorzaakt bij de spelers en begeleiders. Daarbij plaatste de bond een video waarin de drone is te zien op Twitter.

Kinderen

De Australische bond ontkent echter iets te maken hebben met de drone boven het trainingsveld. Volgens de bond waren kinderen buiten het stadion met een drone aan het spelen en is er geen sprake van spionage.

0 Reacties

    Plaats een reactie