Dit weekend staat de finale van het NK Drone Race op het programma. Zestien piloten wisten een plek in de finale te bemachtigen tijdens de vier ranking toernooien die het afgelopen jaar werden gehouden. Op zondag 10 september barst de laatste strijd los om de titel Nederlands Kampioen Drone Race.

Finale NK Drone Race 2017

Op zondag 10 september wordt het vliegveld van Modelvliegclub Delta Zeeland weer omgetoverd tot een waar dronerace spektakel. Op het uitdagende parcours vliegen de racingdrones op hoge snelheid door de poortjes op naar de finish. Bezoekers kunnen tijdens de race het droneracen ervaren door live met de drones mee te kijken via de televisieschermen.

Nederlandse dronerace top klaar voor finale NK Drone Race 2017

Weersomstandigheden

De weersomstandigheden zullen niet ideaal zijn voor een drone race aankomend weekend. Toch heeft de organisatie besloten de wedstrijd door te laten gaan. Naar verwachting zullen er zondag korte regenbuien plaats vinden waarbij de field directors de wedstrijd kort stil leggen. De organisatie heeft tevens genoeg ruimte om te schuilen voor de regenbuien.

Prijzen

De finalisten van het NK Drone Race strijden natuurlijk allemaal om de fantastische eer die de titel Nederlands Kampioen Drone Race met zich mee brengt. Daarnaast winnen de beste drie piloten ook een Lowepro QuadGuard BP X2 backpack en gaan zij met een prachtige trofee naar huis.

Nederlandse dronerace top klaar voor finale NK Drone Race 2017

DeltaCup

Op 9 september 2017 wordt op dezelfde locatie de DeltaCup drone race gehouden. Piloten kunnen zich inschrijven om mee te doen aan dit eendaagse race toernooi. De wedstrijd wordt afgesloten met een barbecue waarna piloten nog mogen vliegen op een met LED verlicht parcours.

Bezoeken

De finale van het NK Drone Race begint op zondag ochtend 10 september 2017 om 10:00 uur. De wedstrijd wordt gevlogen op het vliegveld van Modelvliegclub Delta Zeeland in 's-Heer Arendskerke. Toegang is gratis dus kom zeker kijken!

Nederlandse dronerace top klaar voor finale NK Drone Race 2017

0 Reacties

    Plaats een reactie