Aankomend weekend staat de volgende editie van de Drone Champions League op het programma. Ditmaal reist het toernooi af naar de Belgische hoofdstad Brussel. De spectaculaire wedstrijd is hier onderdeel van het Brussels Drone E-Show evenement.

Brussel

Dit weekend staat de Belgische hoofdstad in het teken van drones, drones en nog eens drones. Tijdens het e-sports drone racing event in Brussel vliegen de drones je letterlijk om de oren. Op zaterdag 23 en zondag 24 september vinden race 4 en 5 van de Drone Champions League plaats.

Drone Champions League

Tijdens de Drone Champions League strijden ruim 40 piloten tegen elkaar in een zinderende strijd. De piloten komen ieder uit voor een racingteam waarvoor zij punten kunnen scoren. Het team met de meeste punten voert het klassement aan.

Vette locaties

De Drone Champions League staat bekend om zijn vette vlieglocaties. Zo werd er eerder dit jaar al geracet in de Franse hoofdstad Parijs en doken de racers vorig seizoen de grotten van Roemenië in voor een spectaculair drone racing parcours.

Drone Champions League aankomend weekend in Brussel

Nederland

De Nederlandse Dino Joghi (GhettoDino) en Martijn de Kemp (Fullstick FPV) komen uit voor het Conrad Racing Team. Zij wisten de vorige editie in Liechtenstein te winnen en staan nu vijfde in het klassement. De mannen proberen dit weekend weer wat punten binnen te halen en daarmee wat posities te stijgen.

Drone Champions League aankomend weekend in Brussel

0 Reacties

    Plaats een reactie