De Nederlandse dronemaker Aerialtronics heeft uitstel van betaling aangevraagd en is op zoek naar nieuwe financiers en beleggers voor een doorstart van het bedrijf.

Aerialtronics

In 2011 begon Robin van Putte met het modificeren van drones. Een jaar later richtte hij samen met Lucas van Oostrum het bedrijf Aerialtronics op. Ondanks een investeringskapitaal van 2 miljoen euro in 2013 verkeert de dronemaker uit Den Haag momenteel in zwaar weer.

Wie redt Aerialtronics van de ondergang?

Internationaal

Aerialtronics geniet van wereldwijde bekendheid door haar Altura Zenith systeem. Het multicopter systeem van het Haagse bedrijf wordt gebruikt door diverse professionele gebruikers overal ter wereld. Zo schafte de Belgische politie in Limburg deze zomer de Altura Zenith aan.

Wie redt Aerialtronics van de ondergang?

Nationaal

Ook in eigen land worden de drones op professioneel niveau ingezet. Zo gebruikt brandweer Twente een Altura Zenith die de brandweerlieden nuttige informatie kan verstrekken tijdens een brand.

Faillissement

Ondanks deze nationale en internationale successen heeft Aerialtronics onlangs uitstel van betaling aangevraagd en is momenteel op zoek naar financiers en beleggers om een doorstart van het bedrijf mogelijk te maken.

Wie redt Aerialtronics van de ondergang?

Investeerders

Onder leiding van Mark Aukema van RWV Advocaten is de Haagse dronemaker op zoek naar geïnteresseerden die het bedrijf nieuw leven in willen blazen. Volgens Aerialtronics is er interesse bij de huidige investeerders, maar het bedrijf staat ook open voor nieuwe biedingen.

0 Reacties

    Plaats een reactie