Eén van de bekendste FPV piloten ter wereld, Mr Steele, heeft besloten het bekende team Rotor Riot te verlaten.

Mr Steele

Mr Steele is de bijnaam van Steele Davis, een FPV piloot van het eerste uur uit Atlanta, Georgia. Samen met Chad Nowak (FinalGlideAUS), Tommy Tibajia (UmmaGawd) en Carlos Fernandez Puertolas (Charpu) was hij lid van de bekende Rotor Riot crew vanaf het begin.

Mr Steele verlaat team Rotor Riot

Interview Mr Steele

In onderstaande video vertelt Mr Steele alle details over de start, zijn ervaringen én zijn vertrek bij Rotor Riot.

Reden

In de video legt Mr Steele uit dat hij veel tijd heeft besteed aan het bouwen van het merk 'Rotor Riot' zonder daarvoor direct iets terug te krijgen of aandelen in het bedrijf te krijgen. Door zijn vertrek kan Mr Steele zich volledig richten op het uitbouwen van zijn eigen merk.

Mr Steele verlaat team Rotor Riot

Chad Kapper

Rotor Riot is een idee van Chad Kapper. Ondanks het feit dat de vliegcapaciteiten van Kapper niet zo goed zijn als de rest van de Rotor Riot teamleden, blinkt de Amerikaan uit in de creatie van media content. Hij was eveneens oprichter van het bekende 'Flite Test' kanaal. Nadat Kapper Flite Test verkocht aan Lauren International produceerde hij de film 'RotorDR1' en startte hij een nieuw project: 'Rotor Riot'.

Interview Chad Kapper

In onderstaande video vertelt Chad Kapper zijn kant van het verhaal over het vertrek van Mr Steele uit het Rotor Riot team.

1 Reacties

  1. Eric-Jan van den Bogaard

    Goede beslissing van Steele, als je ook ziet hoeveel energie hij in zijn Youtube kanaal steekt, en ook heel informatief is, nu Steele bij RR weg is, is RR niet zo interesant meer.

Plaats een reactie