Op maandag 21 augustus 2017 stond Amerika in het teken van de 'Total Eclipse'. De zonsverduistering was een heus spektakel en veel Amerikanen trokken er op uit om vanaf de beste plekken in het land dit unieke spektakel mee te maken.

Zonsverduistering

De zonsverduistering is door veel Amerikanen vastgelegd op camera en zo ook door veel dronepiloten. Vanuit de lucht is de zonsverduistering goed zichtbaar en laat zien hoe het land kort verduisterd.

Tennessee

Deze video is gemaakt in Tennessee door Spa Guy. Hij vloog met zijn DJI Phantom 4 Pro om deze video te maken. Het beeld is acht keer versneld afgespeeld.

Wyoming

De volgende video is gemaakt in Wyoming door Casper. Bovenop de heuvel staan veel Amerikanen te wachten op de zonsverduistering.

South Salem

TheRuthless2009 liet zijn drone tot de maximale hoogte vliegen en filmde de zonsverduistering. De onbewerkte beelden werden direct op YouTube geplaatst.

Lafayette

Deze video is gemaakt door Ryan Cherry met behulp van de DJI Mavic Pro drone.

B.E.I.N.G.

Bryan Hayes

Volgende zonsverduistering

De eerst volgende totale zonsverduistering in Europa vindt plaats in 2026. De volgende zonsverduistering in Amerika zal in 2024 plaatsvinden.

Dronepiloten filmen zonsverduistering Amerika

0 Reacties

    Plaats een reactie