Je mooiste dronevideo’s verdienen een unieke plek op het internet. Zet ze daarom op je eigen website. Met de gebruiksvriendelijke tools van TransIP bouw jij eenvoudig je eigen website, zodat jouw dronevideo’s op een professionele wijze het web opgaan.

Eenvoudig een persoonlijke website

Een eigen website maken voor je dronevideo’s is simpel. Om te beginnen kies je een webadres (domeinnaam) dat je wilt gebruiken. Een eigen webadres is professioneler dan de langdradige URL van je YouTube- of Vimeo-kanaal. Vervolgens begin je aan je website. Ga je voor een website met meerdere pagina’s, of houd je het beknopt met een one-pagewebsite? In beide gevallen werk je in een voorgemaakte template, die je naar eigen smaak en met je eigen video’s invulling geeft. Door te klikken en te slepen bouw jij in een mum van tijd een originele website voor al je dronevideo’s.

Maak een website voor je dronevideo's

Jij bent de ontwerper

Een eigen site biedt veel vrijheid en meer ruimte. Bij TransIP maak je vliegensvlug een complete site, die je uitbreidt met zoveel pagina’s die je nodig hebt om je volledige verhaal te vertellen. Je categoriseert eenvoudig je dronevideo’s en houdt genoeg ruimte over om extra’s zoals gebruikte materialen, relevante voorbeelden en contactinformatie te plaatsen.

Overzichtelijke homepage

Wanneer een website die bestaat uit één pagina meer iets voor jou is, behoort een one-pagewebsite ook tot de mogelijkheden. Dit is een overzichtelijke homepage, die je onbeperkt kunt vullen met alles over je drone. Je bezoekers vinden binnen enkele muisscrollen alle informatie die ze nodig hebben.

Maak een website voor je dronevideo's

Uniek e-mailadres

Het webadres dat je hebt gekozen voor je website, is ook te gebruiken in een origineel e-mailadres. Heet je website bijvoorbeeld www.mydronevideo.nl? Dan maak je een e-mailadres aan als info@mydronevideo.nl. Een e-mail op maat is professioneler en persoonlijker dan een standaard, gratis variant. Bovendien ga je met het totaalpakket van je domeinnaam, e-mail én webhosting vanaf €8 euro al het web op!

0 Reacties

    Plaats een reactie