Afgelopen zaterdag stortte plotseling de nieuwe parkeergarage bij Eindhoven Airport in elkaar. Om erachter te komen hoe de instorting plaats heeft kunnen vinden zet het bouwconcern BAM drones in.

Onderzoek

BAM wil weten hoe het komt dat een deel van de nieuwe parkeergarage bij Eindhoven Airport afgelopen zaterdagavond instortte. Er is een groep medewerkers ingezet voor het onderzoek en daarbij is de hulp ingeroepen van Euro Drone Inspections.

Drones

Euro Drone Inspections heeft inmiddels meerdere vluchten uitgevoerd bij de ingestorte parkeergarage. De beelden worden door experts van BAM bekeken om de oorzaak van de instorting te achterhalen. Euro Drone Inspections vliegt volledig legaal en met medewerking van de militaire verkeersleiding van vliegbasis Eindhoven.

Drones ingezet bij inspectie ingestorte parkeergarage Eindhoven Airport

Niemand gewond

Gelukkig raakte niemand gewond bij de instorting van de parkeergarage. Eerder op de dag werd er nog wel gewerkt in de garage, maar op het moment van instorten was iedereen vertrokken. Wel viel de stroom uit waardoor uitgaande vluchten vertraging opliepen.

Euro Drone Inspections

Het drone inspectiebedrijf Euro Drone Inspections heeft een langdurig convenant met Eindhoven Airport. Ook de voortgang van de bouw van het nieuwe UPS distributiecentrum in Acht wordt om de drie weken vanuit de lucht gerapporteerd. Ook hiervoor is er een uitstekende samenwerking tussen de vliegbasis en Euro Drone Inspections. De inspecties worden voornamelijk uitgevoerd met de DJI Inspire 2 en de Aerialtronics Altura Zenith drones.

Drones ingezet bij inspectie ingestorte parkeergarage Eindhoven Airport

0 Reacties

    Plaats een reactie