Op zondag 4 juni 2017 vindt op de Champs-Élysées in Parijs de eerste editie plaats van het nieuwe seizoen van de Drone Champions League. De bekendste boulevard van de Franse hoofdstad vormt het toneel voor een spectaculaire dronerace waar ook diverse bekende Nederlandse piloten aan zullen deelnemen.

DCL

Na een succesvol eerste jaar keert ook dit jaar Drone Champions League (DCL) terug voor een nieuw seizoen. DCL geniet wereldwijde bekendheid vanwege haar spectaculaire locaties, professionele verslaggeving en deelname van de bekendste droneracers uit Europa.

DCL dronerace op 4 juni 2017 op Champs-Élysées in Parijs

Champs-Élysées

Het 2017-seizoen start op zondag 4 juni 2017 met een spectaculaire race op de Champs-Élysées in Parijs. De bekende Franse boulevard wordt omgetoverd in een unieke racetrack, waarbij de drones ondergronds in een tunnel van 600 meter onder de Arc de Triomphe door duiken.

DCL dronerace op 4 juni 2017 op Champs-Élysées in Parijs

Nederlanders

Net als bij eerdere DCL races verschijnen de beste piloten van Europa aan de start. Ook Nederland is goed vertegenwoordigd tijdens de race in de Franse hoofdstad. Zo zullen zullen Dino Joghi (GhettoDino), Martijn de Kemp (Fullstick FPV), Karan Gharbharan (OhGuy FPV) en Vince Irie (Jedeye) aanwezig zijn in Parijs om het event een oranje kleur te geven en wellicht de gewilde titel mee naar huis te nemen.

DCL dronerace op 4 juni 2017 op Champs-Élysées in Parijs

Live

De race in Parijs zal via een live-stream op de DCL Facebookpagina en op het DCL YouTubekanaal te zien zijn. De rechtstreekse uitzending vanaf de Champs-Élysées begint op zondag 4 juni 2017 om 17.30 uur.

0 Reacties

    Plaats een reactie