Op crowdfunding website Kickstarter wordt er opnieuw een drone aangeboden. Dit keer de BeeBot Kit die speciaal is gemaakt voor kinderen. De drone is van hout en bestaat uit zo'n 25 puzzelstukken.

Kindvriendelijk

De BeeBot drone is ontworpen door de Thaise Duruswat Ike Wattnarojjananikorn. Het ontwerpen van een drone deed hij voor zijn afstudeerproject. Hij wilde graag een drone bouwen die kindvriendelijk was en waarvan ook de ouders vinden dat het veilig is voor hun kinderen om mee te spelen.

BeeBot drone is een houten puzzeldrone voor kinderen

BeeBot drone

De BeeBot drone bestaat uit puzzelstukken die dankzij magneten eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Ook is het mogelijk om meerdere BeeBot drones aan elkaar te verbinden voor een nog grotere drone. De randen van de BeeBot drones zijn voorzien van propeller guards waardoor de propellers bij een crash geen schade toe richten. Helaas is er geen informatie beschikbaar over de accu en de vliegtijd. Ook over het gewicht van de waarschijnlijk zware houten constructie wordt niet gesproken.

Levering

De BeeBot drone wordt geleverd inclusief een houten remote controller en een oplader voor de accu. Daarnaast ontvangt de koper ook nog eens vijf potjes met verf om de drone te verven.

BeeBot drone is een houten puzzeldrone voor kinderen

Kopen

Voor de vroege vogels is de BeeBot drone te koop via Kickstarter voor 149 dollar. Later zal de drone 169 kosten. Voor 260 dollar heb je twee BeeBot drones die je dankzij koppelstukken aan elkaar kan zetten. De eerste exemplaren worden in december van dit jaar verzonden.

Airblock

Het ontwerp van de BeeBot drone heeft veel weg van de Airblock drone. Deze modulaire Airblock drone zet je eenvoudig in elkaar en is volledig te programmeren via een smartphone of tablet applicatie. Het materiaal van de Airblock drone is lichter dan hout en de drone is daarnaast met een verkoopprijs van 119 dollar een stuk goedkoper.

BeeBot drone is een houten puzzeldrone voor kinderen

0 Reacties

    Plaats een reactie