De Chinese fabrikant Walkera heeft een nieuwe drone geïntroduceerd, welke geoptimaliseerd is voor bruginspecties.

Walkera QL900

Walkera QL900 is een hexacopter ontworpen voor industriële toepassingen, met een grote focus op infrastructuur inspecties. Het krachtige hexacopter-platform biedt een bovengemiddelde weerstand tegen rukwinden rondom bouwwerken zoals bruggen.

Walkera kondigt Walkera QL900 drone aan voor bruginspecties

Camera

In tegenstelling tot andere drones is de camera van de QL900 aan de bovenkant de drone geplaatst. Hierdoor is het apparaat bij uitstek geschikt voor infrastructuur inspecties, denk aan de inspecties van bijvoorbeeld bruggen.

De camera is uitgerust met een 18x optische zoomlens, kan video opnemen in 4K en maakt foto's in 16 megapixels. Dankzij de 3-assige gimbal is stabiliteit gegarandeerd, is de camera 300 graden draaibaar en te kantelen in een hoek van -45 tot 90 graden.

DJI

Concurrent DJI introduceerde onlangs de M200, die eveneens de mogelijkheid biedt tot plaatsing van een camera aan de bovenkant van het apparaat.

Walkera kondigt Walkera QL900 drone aan voor bruginspecties

1 Reacties

  1. nanaya

    the DJI P4 should be the best flying drone in the world which a great price/performance ratio... here is a review articles may help you to know more about the top drones: http://10trumps.com/best-drone-camera/

Plaats een reactie