Afgelopen zondag vond op modelvliegclub Delta Zeeland de eerste ranking plaats van het NK Drone Race 2017. Na twee trainingsdagen was het nu eindelijk tijd voor het echte werk!

Droneracers

In totaal verschenen er 32 droneracers aan de start die hun eerste Paasdag hadden opgeofferd om te strijden in dit eerste Nederlandse Kampioenschap droneracing. Onder hen een groot aantal bekende namen uit zowel Nederland als België.

Uitslag NK Drone Race 2017 - Ranking 1

Weer

Met een grote kans op neerslag was het weer de grootste vrees van de organisatie. Wonder boven wonder bleef het droog in Zeeland zodat alle wedstrijden gewoon door konden gaan. Ondanks de harde wind lieten de racers zich niet uit het veld slaan.

Uitslag NK Drone Race 2017 - Ranking 1

Uitslag

Na een dag vol spannende droneraces was de einduitslag van de eerste ranking:
• 01 - Niels Meerdink aka NelisFPV
• 02 - Victor Van der Elst aka CarbonV
• 03 - Martijn de Kemp aka Fullstick FPV

Uitslag NK Drone Race 2017 - Ranking 1

Klassement

Op basis van de gemiddelde rondetijden wordt het NK klassement aangevoerd door:
• 01 - Ralph Hogenbirk aka Shaggy FPV
• 02 - Martijn de Kemp aka Fullstick FPV
• 03 - Dino Joghi aka GhettoDino

Toernooien

Met de eerste ranking achter de rug is het eerste seizoen van het NK Drone Race nu echt van start gegaan. Op zondag 30 april 2017 vindt er een oefenwedstijd plaats op het terrein van MVSO Oosterhout. Op zondag 7 mei 2017 stelt de Leidsche Luchtvaart Club haar terrein beschikbaar voor de volgende oefenwedstrijd waarna op zaterdag 13 mei 2017 het tweede ranking-toernooi zal plaats vinden op deze vliegclub.

Uitslag NK Drone Race 2017 - Ranking 1

0 Reacties

    Plaats een reactie