Na een succesvolle eerste seizoen van de Drone Champions League start in juni het tweede seizoen. Aan de race doen uitsluitend genodigde piloten mee en dit jaar zijn er vier Nederlanders die mee strijden om de titel.

Drone Champions League

Het eerste seizoen van de Drone Champions League bestond uit drie races op twee unieke locaties. De eerste race vond plaats in Oostenrijk rond het Ehrenberg ruïne Kasteel. De tweede en derde race vonden plaats in een grot in Roemenië. Dit jaar worden er maar liefst vijf races georganiseerd op vijf verschillende locaties.

Tweede seizoen Drone Champions League met vier Nederlanders

Racers

Vorig jaar deden er drie Nederlandse dronepiloten mee: Dino Joghi, Boris B. en Martijn de Kemp. Dino en Martijn wisten de vierde en vijfde plek te bereiken tijdens het eerste seizoen. Dit jaar doen Dino, Boris en Martijn opnieuw mee en heeft ook droneracer Vince Irie een wildcard weten te bemachtigen waardoor ook hij de strijd dit seizoen aan gaat.

Locaties

De Drone Champions League staat bekend om de unieke locaties waar de races gevlogen worden. Op 4 juni start het seizoen met een race in de Franse hoofdstad Parijs. De tweede race vindt plaats op 12 en 13 augustus bij de ruïne in Oostenrijk waar vorig seizoen ook gevlogen werd. De derde race wordt gevlogen op 23 en 24 september in Brussel, België. Op 14 en 15 oktober duiken de racers opnieuw de Roemeense grotten in. Het seizoen wordt afgesloten op 2 en 3 december in Berlijn, Duitsland.

Tweede seizoen Drone Champions League met vier Nederlanders

0 Reacties

    Plaats een reactie