DroneDrop is een maandelijkse subscription service voor FPV liefhebbers. Deze nieuwe abonnementsdienst trakteert haar abonnees middels een maandelijkse box op nieuwe en verrassende FPV goodies.

DroneDrop

De service werd begin dit jaar geïntroduceerd en kost 50 dollar per box. Je kunt de box eenmalig kopen of met 10% korting abonnee worden van de service. Inmiddels zijn er al diverse toonaangevende bedrijven aangesloten als partner van DroneDrop. Namen die op de website prijken zijn bijvoorbeeld: Team Blacksheep, Tattu, Furious FPV en vele anderen.

DroneDrop: maandelijkse subscription service voor FPV freaks

Subscription Service

Een 'subscription service' is een populaire benaming voor een abonnement op een bepaalde service of product(en). In sommige gevallen kiest de klant exact wat hij ieder termijn wilt ontvangen, in andere gevallen wordt de klant per periode verrast met een selectie van producten gekozen door de aanbieder van de subscription service. Het termijn van de subscription service is verschillend per aanbieder, dit kan variëren van dagelijks tot bijvoorbeeld éen keer per maand of kwartaal.

Nederland

In Nederland is het aantal subscription services ook nog steeds groeiende. Zo kun je je abonneren op verschillende subscription services met een uiteenlopend aanbod, denk aan: eten, kleding of verzorgingsartikelen. Een overzicht van alle subscription services in Nederland vind je op: JouwAanbieding.nl/subscriptions

0 Reacties

    Plaats een reactie