Met de vorige presentatie nog op ons netvlies, heeft DJI alweer nieuwe uitnodigingen verspreid voor een event op 24 mei 2017 in New York.

Uitnodiging

De uitnodiging voor het event heeft als titel "Seize the moment", wat in het Nederlands "Leg het moment vast" betekent. De subtitel van de uitnodiging bevestigt dat DJI een grote bekendmaking gaat doen op 24 mei 2017 in New York City (NYC).

Nieuwe drone

Het is nog niet bekend wat de dronegigant gaat aankondigen, maar het kan bijna niet anders dat DJI haar nieuwste en kleinste drone gaat aankondigen; de zogenaamde DJI Spark. Vele insiders hadden al verwacht dat deze drone op het vorige event in Las Vegas zou worden onthuld, maar dit bleef echter uit.

DJI presenteert waarschijnlijk nieuwe Spark drone in mei

DJI Spark

Eerder verschenen er al uitgelekte foto's en zelfs videobeelden van - naar alle waarschijnlijkheid - de nieuwe DJI drone. Uit reeds geregistreerde trademarks blijkt dat de dronefabrikant de naam 'Spark' heeft gedeponeerd dat mogelijk de naam is van deze nieuwe drone.

Mini "race" drone

De grafische invulling van de uitnodiging verwijst waarschijnlijk naar de wendbaarheid van de kleine drone. Afgezien van het feit dat de kleine drone uitgerust is met een gimbal en 4K camera is het nog onduidelijk of DJI haar Spark wil introduceren als haar eerste racing drone of wil positioneren als kleine broertje van haar portable Mavic drone.

Nog even geduld

Tot 24 mei 2017 blijft het nog speculeren wat de meest invloedrijke dronefabrikant in petto heeft tijdens dit launch-event in New York City, maar één ding is zeker: wij houden je op de hoogte!

1 Reacties

  1. Matthias Groeneveld

    Vlogger Casey Neistat heeft zojuist een video geupload over deze nieuwe drone. https://www.youtube.com/watch?v=nujgBunvgBI Groeten, Matthias

Plaats een reactie