Na twee succesvolle edities van de The Unmanned Systems Expo (TUSExpo) heeft de organisatie dit jaar de handen ineengeslagen met RoboBusiness Europe voor de International Robotics Week in het World Forum in Den Haag.

International Robotics Week

Op 19, 20 en 21 april 2017 staat het World Forum in Den Haag in het teken van de International Robotics Week. Bezoekers kunnen hier terecht voor lezingen, demonstraties en nog veel meer informatie over drones en robotica.

Conferenties

Tijdens de International Robotics Week worden conferenties gehouden door toonaangevende bedrijven binnen de robotica en drone industrie. Zo wordt er gesproken door Tesla, de technische universiteiten van Delft en Eindhoven en chipfabrikant NVIDIA. Over drones spreken onder andere Lucas van Oostrum van Delft Aerial Robotics, Bert Rijk van Aurea Imaging en Liana Ugnat van SenseFly.

Beursvloer

Op de beursvloer kunnen bezoekers terecht bij verschillende stands voor de laatste innovaties omtrent robotica. Op het nabij gelegen Vliegveld Valkenburg worden op vrijdag 20 april demonstraties gegeven met drones.

Bijwonen

Wil jij de International Robotics week bijwonen? Tickets zijn verkrijgbaar op de website vanaf 75 euro. Het evenement vindt plaats van 19 tot en met 21 april 2017 in het World Forum in Den Haag.

0 Reacties

    Plaats een reactie