Het social media bedrijf Snapchat werkt achter de schermen aan een drone. Deze drone moet foto's en video's maken die direct via de Snapchat app gedeeld kunnen worden.

Snap Inc.

Snap Inc. het bedrijf achter de populaire Snapchat app, werkt in het geheim aan de ontwikkeling van een drone. Dat melden drie anonieme bronnen aan The New York Times. De drone moet foto's en video's kunnen maken die gebruikers direct kunnen delen via hun Snapchat account.

Camera bedrijf

Snap Inc. heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van slechts een applicatie tot een heus camera bedrijf. Daarom kijkt Snap Inc. continu naar nieuwe ideeën op het gebied van fotografie. Zo presenteerde het bedrijf vorig jaar de Spectacles zonnebrillen. Deze zonnebrillen beschikken over een camera waarvan foto's direct gedeeld kunnen worden.

Snapchat werkt achter de schermen aan drone

Drone

Nu zou Snap Inc. dus ook in het geheim werken aan de ontwikkeling van een drone. Het is niet zeker of die er ook echt gaat komen. Vele techbedrijven experimenteren vaak met nieuwe technologieën die vaak niet eens op de markt verschijnen.

0 Reacties

    Plaats een reactie