Aanstaand weekend vindt de eerste editie plaats van de Turkey Drone League. Op verzoek van de organisatie zijn er ook twee Nederlandse piloten uitgenodigd voor dit dronerace spektakel in Turkije.

Turkey Drone League

De organisatie van de Turkey Drone League heeft DroneRacers.nl gevraagd om een team samen te stellen dat de Nederlandse eer wil verdedigen tijdens het eerste Turkse kampioenschap.

DroneRacers.nl stuurt team naar Turkey Drone League

Team SQG

DroneRacers.nl koos Vince Irie en Karan Gharbharan van Team SQG om deel te nemen aan de Turkey Drone League. Aanstaande vrijdag stappen beide heren in het vliegtuig richting Istanbul om te vliegen onder de Nederlandse vlag.

Vince Irie

Vince Irie is een fanatieke droneracer uit Den Haag, die sommige ook kennen van zijn deelname aan 'The Voice of Holland'. De 29-jarige muzikant is ook een fervent droneracer, die regelmatig te zien is bij wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Vorig jaar deed Irie mee aan ERSA Euro Cup in Ibiza en Drone Champions League in Roemenië.

DroneRacers.nl stuurt team naar Turkey Drone League

Karan Gharbharan

De tweede uitverkorene is Karan Gharbharan, eveneens lid van Team SQG en bekend onder de nickname 'OhGuy FPV'. Met neef Dino Joghi als leermeester is deze 18-jarige dronepiloot één van de veelbelovende talenten van Nederland. Vorig jaar was Gharbharan van de partij bij DARE League, The Shenzhen UAV Expo in China en ERSA Euro Cup in Ibiza.

DroneRacers.nl stuurt team naar Turkey Drone League

Drone Demo's

Beide heren vliegen regelmatig als demo-piloot tijdens de demonstraties van DroneDemos.nl, een initiatief van DroneRacers.nl dat droneraces en demonstraties op locatie verzorgt.

0 Reacties

    Plaats een reactie